Recenzije

8,6
Ocena gostiju

Ocena po kategorijama

Čistoća
9,0
Udobnost
8,3
Lokacija objekta
8,8
Sadržaji
8,3
Osoblje
9,2
Vrednost
8,3

Recenzije

    Nada Jontovic Vuckovic
    rs

    Ocena gostiju

    9,5
    10. april 2018.
    Hotel je u mirnom delu grada relativno blizu centra (ukoliko se ide peske treba vam 30 minuta). Metro stanica je na 2 minuta od hotela. Osoblje je veoma ljubazno. Hotel je vroma cist, sobe su prostrane i dobro osvetljene. Imaju svoj privatan parking (20e dan). Izasli su nam u susret da posle odjavljivAnja iz hotela kola ostavimo bez nadoknade u njihovoj garazi.
    Neil
    fr

    Ocena gostiju

    10
    14. maj 2018.
    Friendly, helpful staff and very accommodating staff, situated in a nice area, modern clean & stylish rooms.
    Xiaofan
    fr

    Ocena gostiju

    9,2
    14. maj 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Arni
    is

    Ocena gostiju

    8,8
    8. maj 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Boris
    bg

    Ocena gostiju

    8,3
    24. april 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Saulius
    lt

    Ocena gostiju

    9,2
    19. mart 2018.

    Very clean. Near from metro (2-3 min. walk). Small supermarket (5min. walk).

    Nathan
    us

    Ocena gostiju

    8,8
    1. mart 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Igor
    ua

    Ocena gostiju

    7,5
    23. februar 2018.

    Small and not expencive

    Nice location, have parking
    Hugo Leonardo Abas
    br

    Ocena gostiju

    9,6
    6. februar 2018.
    I liked the breakfast and the lovely way that the workers treated us.
    HUGO LEONARDO
    br

    Ocena gostiju

    10
    29. januar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    nl

    Ocena gostiju

    7,5
    24. januar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Marco
    it

    Ocena gostiju

    7,9
    23. januar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Yuanda
    es

    Ocena gostiju

    8,3
    21. novembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Ann
    gb

    Ocena gostiju

    9,2
    19. novembar 2017.
    The bed was very comfortable. The breakfast continental style and was nice - there was quite a lot of choice Very close the the conference centre - which was the purpose of my trip
    Patrik
    ch

    Ocena gostiju

    9,6
    15. novembar 2017.

    Great stay with good value for the money

    The minibar could have had more beer
    Excellent service and good breakfast. Parking garage and walking distance to San Siro and subway station just outside the hotel
    za

    Ocena gostiju

    9,2
    14. novembar 2017.
    The "double bed" was 2 single beds made up as 1
    Very helpful & friendly staff
    MDev
    us

    Ocena gostiju

    9,2
    8. novembar 2017.
    The only problem was that the wifi was not working for us.
    The owner was very helpful! Provided us with a map and full itinerary for our stay, as well as helpful hints how to get from one destination to another.
    cn

    Ocena gostiju

    10
    7. novembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Hamza
    fr

    Ocena gostiju

    9,6
    5. novembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    ch

    Ocena gostiju

    7,5
    4. novembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
Učitavanje recenzija